• De beste supplementen voor de scherpste prijs!
  • Gratis verzonden vanaf €65,-
  • Vraag voor individueel advies!
  • De beste supplementen voor de scherpste prijs!
  • Gratis verzonden vanaf €65,-
  • Vraag voor individueel advies!

VITALS L-Lysine 60

Adviesprijs€ 14,95
-13%
€ 12,95
(60 capsule(s) = € 12,95)
incl. btw, excl. levering
Op voorraad

Beschrijving

In de natuur komen ongeveer vijfhonderd aminozuren voor. Twintig hiervan zijn aminozuren die als bouwstenen dienen voor eiwitten in het menselijk lichaam, deze worden aangeduid met de term ‘fundamentele aminozuren’. Deze fundamentele aminozuren kunnen weer onderverdeeld worden in de categorieën ‘essentieel’, ‘semi-essentieel’ en ‘niet-essentieel’. L-lysine hoort bij de zogenaamde essentiële aminozuren, wat wil zeggen dat het lichaam deze niet zelf kan aanmaken uit andere aminozuren, en dat men om te kunnen voorzien in de dagelijkse behoefte volledig afhankelijk is van de voeding. Bij vegetariërs en veganisten kan de inname van lysine onvoldoende zijn, aangezien met name dierlijke eiwitten rijk zijn aan lysine.

L-lysine is de voorloperstof van het aminozuur carnitine. In dit product wordt gebruikgemaakt van de natuurlijke L-vorm van lysine, en niet de synthetische D-vorm. Alleen de L-vorm is fysiologisch actief. Lysine voor gebruik in voedingssupplementen wordt geproduceerd door middel van fermentatie door micro-organismen. Planten en micro-organismen kunnen namelijk wel zelf lysine aanmaken uit het aminozuur asparaginezuur.


Ingrediënten:

L-lysine-HCl, hydroxypropylmethylcellulose (vegetarische capsule), antiklontermiddel (rijstvezels).

Dit product is een voedingssupplement (Aminozuurpreparaat)

Houd u aan de aanbevolen dosering.Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk.

Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.Buiten bereik van jonge kinderen houden.


Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.Raadpleeg een arts, apotheker of therapeut alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.


Dosering:

Als voedingssupplement voor volwassenen, 2-3 capsules per dag tussen de maaltijden door (minimaal een half uur voor, of twee uur na een maaltijd) met water innemen. Houd u aan de aanbevolen dosering.

Geschikt voor vegetariërs en veganisten.