• De beste supplementen voor de scherpste prijs!
  • Gratis verzonden vanaf €65,-
  • Vraag voor individueel advies!
  • De beste supplementen voor de scherpste prijs!
  • Gratis verzonden vanaf €65,-
  • Vraag voor individueel advies!

VITAKRUID Homme

Adviesprijs€ 49,90
-16%
€ 42,00
incl. btw, excl. levering
Op voorraad
Levertijd: 3 dag(en)

Beschrijving

Alles wat een man nodig heeft

Als man willen we onze vaardigheden en mogelijkheden optimaal benutten. Uitblinken in ons dagelijks werk, knallen in de sportschool en daarbij veelvuldig plezier tussen de lakens. Hierin streven we naar ons ideale zelf- en spiegelbeeld, inclusief stevige haardos.

Het antwoord hierop is Homme: dé wetenschappelijk onderbouwde testosteronformule voor de man. Deze mannenformule bevat alles wat we als man nodig hebben voor de instandhouding van onze testosteronwaarden.*


Testosteronsupport voor mannen met maar liefst 4 kruiden*

De totaalformule Homme bevat maar liefst vier wetenschappelijk onderbouwde kruiden: ashwagandha, fenegriek, damiana en shilajit. Deze mannenspecerijen spelen onder andere een rol bij de groei van spiermassa**, maar ondersteunen ook een normaal libido en de mannelijke potentie.** Hieronder lees je waarom we kiezen voor deze kruiden.


Ashwagandha ondersteunt de potentie en groei van spiermassa**

Ashwagandha (Withania somnifera Dunal) kennen we als veelzijdig kruid uit de Ayurveda (de traditionele geneeskunde in India). Door de veelzijdige werking en algemeen bekende wetenschappelijke onderbouwing van KSM-66® zien we dit kruid als een echte allrounder. Zo draagt ashwagandha bij aan de groei van spiermassa en ondersteunt het de mannelijke potentie.** Ook niet geheel onbelangrijk: het kruid heeft een gunstige invloed op het uithoudingsvermogen.** Precies wat je wilt voor de voortzetting van het nachtelijke plezier.

Met het hoogwaardige extract KSM-66®

In onze testosteronformule kiezen we uiteraard voor KSM-66®, hét ashwagandha extract. Bij de samenstelling van dit hoogwaardige extract zijn alleen de wortels van het kruid gebruikt. En juist aan de wortels zijn de gezondheidseffecten toe te schrijven.1 KSM-66® heeft daarnaast verschillende prijzen gewonnen zoals de Innovative Ingredient of the Year Award, Best Botanical Ingredient Award en de Frost & Sullivan Award.

Met Testofen® Fenegriek extract

Homme bevat naast een hoge dosering ashwagandha ook fenegriek extract. Fenegriek is afkomstig van de zogenoemde vlinderbloemfamilie en kennen we ook als ‘foenegriek’ of ‘Grieks hooi’.

Testofen® is het best onderzochte Fenegriek extract

In Homme vind je de gepatenteerde vorm Testofen®. Met deze vorm zijn de meeste studies verricht waardoor alleen deze variant bestaansrecht heeft in een hoogwaardige testosteronformule.2


Shilajit en damiana extract ondersteunen een normaal libido**

Het kruid shilajit is een andere uitblinker en veelvuldig gebruikt mannenextract binnen de Ayurvedische kruidenleer. Dit donkerebruine goedje staat ook wel bekend als rots- of bergzweet en is eeuwengeleden ontstaan door warme zonnestralen die zorgde voor de afbraak van begroeiing – zoals planten – in de berggebieden.

Deze planten zijn nooit in aanraking gekomen met meststoffen of pesticiden en veranderen daardoor langzaam in humus (het afbreekbare deel van organische stof in de bodem). Dit vormt de bron voor shilajit.

Sabinsa® heeft een veilig en consistent niveau van werkzame stoffen

Ons shilajit extract bevat de hoge standaardisatie van 60% humuszuur en 20% fulvinezuur, beide organische verbindingen. De gerenommeerde Ayurvedische grondstoffenfabrikant Sabinsa® produceert onder hoge kwaliteitsgaranties waardoor je verzekerd bent van een veilig en consistent niveau van werkzame stoffen.

Liboost® met minimaal 1.5 % bioflavonoïden

Een ander libido extract die niet mag ontbreken in een testosteronformule is damiana extract.** De damiana (Turnera Diffusa) is een plant die voorkomt in delen van de Verenigde Staten, Midden-Amerika en Zuid-Amerika. Het uit Mexico afkomstige Liboost® is gestandaardiseerd op minimaal 1.5 % bioflavonoïden, de stoffen die we in groente en fruit vinden.


Zink en selenium zijn goed voor het haar*

Behalve een atletische uitstraling zijn sterke en dikke lokken onderdeel van de uiterlijke kenmerken die het spiegelbeeld van ons ideale zelfbeeld kleuren. De spoorelementen in Homme dragen hier aan bij. Zink en selenium zijn namelijk goed voor je haar en houden je haardos sterk.*

De samenwerkende spoorelementen zijn niet alleen toegevoegd voor hun bijdrage aan de normale haargroei.* Ze dragen namelijk beide bij aan de productie van zaadcellen. Zink draagt daarnaast bij aan de instandhouding van normale testosterongehalten in het bloed.*


Met het aminozuur D-Asparaginezuur en vitamine D3

D-Asparaginezuur valt onder de zogenoemde semi-essentiële aminozuren.3 In voeding vinden we het voornamelijk in plantaardige bronnen zoals soja, spruitjes, asperges, avocado, havermout en rode biet. Dierlijke bronnen zoals spek, oesters, en bacon bevatten ook D-Asparaginezuur.

Vitamine D is goed voor de spieren*

In het ontwikkelingsproces van Homme hielden we rekening met de sportieve krachtpatsers. Naast een aminozuur hebben we namelijk vitamine D3 toegevoegd. Vitamine D3 is immers goed voor zowel het celdelingsproces als de spieren, en speelt een rol bij het behoud van sterke spieren.*


OPC versterkt de werking van andere nutriënten

De antioxidant OPC (Oligomere Pro Cyanidine) beschermt tegen oxidatieve stress en ondersteunt hart en bloedvaten.** De opname van dit druivenpitextract vindt plaats in de dunne darm waarna het verspreid wordt door ons lichaam.

Versterkt andere stoffen in Homme

Naast deze gezondheidsvoordelen van OPC fungeert het in Homme als turbo voor de overige nutriënten. In een samengestelde formule heeft OPC namelijk het vermogen om de werking van andere nutriënten te versterken.


Dosering:

Neem 1 tot 2 tabletten per dag. Houd u aan de aanbevolen dosering.


Ingrediënten: Microcrystalline cellulose (vulstof), Ashwagandha (KSM-66®) (melk), Fenegriek extract (Testofen®), D-Asparaginezuur, Damiana extract (Liboost®), gehydrogeneerde plantaardige olie (bindmiddel), Shilajit extract (Sabinsa®), OPC (druivenpitextract), HPMC (coating), Zink (picolinaat), Selenium (methionine), magnesium stearaat (anti-klontermiddel), silicium dioxide (anti-klontermiddel), Vitamine D3 (cholecalciferol), glycerol (coating), HPC (coating)


Bevat geen: GMO, gluten, gist, lactose, suiker, kunstmatige kleurstoffen, smaakstoffen of conserveringsmiddelen.


Samenstelling per dosering (1 tablet) RI*

Ashwagandha extract (KSM-66®, 5% withanoliden)300 mg**

enegriek extract (Testofen®, 50% fenusides)250 mg**

D-Asparaginezuur200 mg**

Damiana extract (Liboost®, ≥ 1,5% bioflavonoïden)150 mg**

Shilajit extract (Sabinsa®, 20% fulvinezuur, 60% humuszuur)50 mg**

OPC (druivenpitextract 95%)20 mg**

Vitamine D3 (cholecalciferol)10 mcg200%

Selenium (methionine)50 mcg91%

Zink (picolinaat)2,5 mg25%*


Referentie-Inname ** Geen RI vastgesteld