• De beste supplementen voor de scherpste prijs!
  • Gratis verzonden vanaf €65,-
  • Vraag voor individueel advies!
  • De beste supplementen voor de scherpste prijs!
  • Gratis verzonden vanaf €65,-
  • Vraag voor individueel advies!

Vitakruid B complex actief

Adviesprijs€ 34,90
-18%
€ 28,50
incl. btw, excl. levering
Op voorraad
Levertijd: 2 dag(en)

Beschrijving

B-Complex


Goed opneembare energieformule

  • Uitsluitend de best opneembare vormen
  • Quatrefolic®; de best opneembare vorm van foliumzuur
  • Hoge doseringen B-vitaminen


Bij behoefte aan een actief b-complex raden we in eerste instantie de Multi Dag, Multi Dag Vrouw, Multi Dag Man, of de Multi Dag Mama aan. Dit zijn hoogwaardige multivitaminen voor de dag, waarin we tevens een volwaardig actief B-complex hebben opgenomen.


B-complex uit voeding

Om het vitamine B-complex uit voeding te halen, is het belangrijk een gevarieerd dieet te volgen. Voedingsmiddelen die het vitamine B-complex bevatten zijn dierlijke producten, groene bladgroenten, peulvruchten, noten en zaden. Het gebruik van voedingssupplementen is altijd een aanvulling op een evenwichtig dieet.


Biologisch actieve vormen

Je bent van ons gewend dat we in onze producten uitsluitend biologisch beschikbare nutriënten opnemen. Het B-complex Actief is geen uitzondering op deze belofte. Een formule met de hoogst biologisch beschikbare, best opneembare en veiligste nutriënten op de hedendaagse markt. Op deze manier ondervind je optimaal effect van het brede palet aan nutriënten in dit product. Bovendien garanderen we je dat de gebruikte vormen binnen dit product aan de meest recente veiligheidseisen voldoen. Gegarandeerde hoogwaardigheid in een capsule!


Quatrefolic®, de vierde generatie van folaat

Quatrefolic®, ook wel de vierde generatie folaat genoemd, heeft een superieure biologische beschikbaarheid ten opzichte van synthetische vormen van foliumzuur. Een veelzijdig nutriënt dat onder andere goed is voor de concentratie, het geheugen, de leerprestatie en een normale werking van het immuunsysteem.Samenstelling per dosering (1 vegan capsule)RI*

Vitamine B1 (thiamine HCL)35 mg3182%

Vitamine B2 (riboflavine-5-fosfaat)20 mg1429%

Vitamine B3 (niacinamide)80 mg500%

Vitamine B5 (calcium-D-pantothenaat)70 mg1167%

Vitamine B6 (pyridoxaal-5-fosfaat)7 mg500%

Biotine (vitamine B8)200 µg400%

Foliumzuur (Quatrefolic®, folaat 5-MTHF)300 µg150%

Vitamine B12 (adenosylcobalamine)100 µg4000%

Vitamine B12 (methylcobalamine)200 µg8000%

Choline (bitartraat)100 mg**

Inositol50 mg**

L-Taurine50 mg**

PABA (para-aminobenzoëzuur)50 mg**

Trimethylglycine (uit Betaïne)20 mg**Ingrediënten :

Choline bitartraat, HPMC (Capsule), Calcium panthotenaat (Vitamine B5), Niacinamide (Vitamine B3), L-Taurine, Para-aminobenzoic zuur (PABA), Inositol, Thiamine HCl (Vitamine B1), Riboflavine-5-fosfaat (Vitamine B2), Trimethylglycine, magnesium stearaat (anti-klontermiddel), Pyridoxaal-5-fosfaat (Vitamine B6), microcrystalline cellulose (vulstof), silicium dioxide (anti-klontermiddel), Quatrefolic® (5-MTHF glucosaminezout), Biotine (Vitamine B8), Methylcobalamine (Vitamine B12), Adenosylcobalamine (Vitamine B12).


Bevat geen : GMO, gluten, gist, lactose, suiker, kunstmatige kleurstoffen, smaakstoffen of conserveringsmiddelen.