• De beste supplementen voor de scherpste prijs!
  • Gratis verzonden vanaf €65,-
  • Vraag voor individueel advies!
  • De beste supplementen voor de scherpste prijs!
  • Gratis verzonden vanaf €65,-
  • Vraag voor individueel advies!

Robert Franz Zeoliet

€ 19,50
incl. btw, excl. levering
Op voorraad
Levertijd: 2 dag(en)

Beschrijving

Robert Franz zeoliet. De super ontgifter.


Zeoliet wordt al eeuwenlang gebruikt door verschillende natuurvolkeren, maar wordt pas de laatste 60 jaar gebruikt in de westerse wereld, waarvan de laatste jaren met name ook in de voedingssupplementen en superfood wereld.


Zeoliet bezit, net als alle andere soorten klei, een zeer sterke negatieve lading, waardoor het in staat is om bijna alle gifstoffen in het lichaam te neutraliseren, omdat bijna alle gifstoffen een positieve energetische lading bezitten en deze dus door de negatieve lading van zeoliet wordt geneutraliseerd. Voor de scheikunde liefhebbers onder ons is het misschien interessant om te weten dat dit komt door het feit dat dat ze een poreuze structuur hebben die een grote verscheidenheid van kationen hebben, zoals Na+, K+, Ca2+, Mg2+ en anderen. Deze positieve ionen zijn nogal losjes verbonden en kunnen gemakkelijk worden verwisseld met anderen in een contact oplossing.

De ladingen van beide substanties (zeoliet heffen elkaar dus op, waardoor ook meteen het toxische effect van giftige stoffen geneutraliseerd is. Daardoor kunnen zware metalen en andere gifstoffen in vergelijking met andere middelen vrij eenvoudig uit het menselijke lichaam verwijderd worden met het consumeren van deze specifieke kleisoort. We spreken hier dan wel over een lijst zeer schadelijke stoffen, die allemaal met deze bijzonder klei uit het menselijke lichaam verwijderd kunnen worden.


  • Zeoliet gedraagt zich als een antioxidant in ons lichaam, waardoor het in staat is om vrije radicalen te elimineren en zo te voorkomen dat deze voor cel mutatie en/of beschadiging zorgen.
  • Zeoliet heeft een remmende werking op het ontstaan van diabetes type II, omdat het de nitrosamines, die mede verantwoordelijk zijn voor het ontstaan van deze diabetes vorm, neutraliseert.
  • Zeoliet is in staat giftstoffen, zware metalen en radioactieve straling in te kapselen en zeer effectief uit ons lichaam af te voeren.
  • Zeoliet balanceert de pH waarde in ons lichaam feilloos uit, waardoor vele ziektes en hun vervelende verschijningsvormen voorkomen worden die in onze vervuilde maatschappij helaas in grote getallen voorkomen.