• De beste supplementen voor de scherpste prijs!
  • Gratis verzonden vanaf €65,-
  • Vraag voor individueel advies!
  • De beste supplementen voor de scherpste prijs!
  • Gratis verzonden vanaf €65,-
  • Vraag voor individueel advies!

Robert Franz Zeoliet

€ 19,50
incl. btw, excl. levering
Op voorraad
Levertijd: 2 dag(en)

Beschrijving

Robert Franz zeoliet. De super ontgifter.

Zeoliet wordt al eeuwenlang gebruikt door verschillende natuurvolkeren en heeft de laatste jaren ook zijn weg gevonden naar de westerse wereld, met name in voedingssupplementen en superfoods. Zeoliet heeft een zeer sterke negatieve lading, waardoor het in staat is bijna alle gifstoffen in het lichaam te neutraliseren. Door de poreuze structuur van zeoliet kunnen positieve ionen zoals Na+, K+, Ca2+, en Mg2+ gemakkelijk worden verwisseld, waardoor gifstoffen worden geneutraliseerd en verwijderd uit het lichaam.

Zeoliet gedraagt zich als een antioxidant en helpt vrije radicalen te elimineren, wat celmutatie en beschadiging voorkomt.

Zeoliet in staat giftstoffen, zware metalen en radioactieve straling in te kapselen en effectief uit het lichaam te verwijderen. Zeoliet balanceert ook de pH waarde in ons lichaam, waardoor het helpt bij het voorkomen van vele ziektes die voorkomen in onze vervuilde maatschappij.

Als een lijst van schadelijke stoffen uit het lichaam verwijderd moeten worden, kan deze specifieke kleisoort een effectieve oplossing bieden. Kies nu voor Robert Franz zeoliet en geef je lichaam de ontgifting die het verdient.