• De beste supplementen voor de scherpste prijs!
  • Gratis verzonden vanaf €65,-
  • Vraag voor individueel advies!
  • De beste supplementen voor de scherpste prijs!
  • Gratis verzonden vanaf €65,-
  • Vraag voor individueel advies!

Robert Franz vitamine A

€ 21,50
incl. btw, excl. levering
Op voorraad
Levertijd: 2 dag(en)

Beschrijving

Robert Franz Vitamine A Capsules

Ontdek de kracht van Robert Franz Vitamine A Capsules, een voedingssupplement dat speciaal is ontworpen om uw lichaam te voorzien van de hoeveelheid vitamine A die het nodig heeft om een optimale gezondheid te ondersteunen.


De capsules zijn gevuld met vitamine A-acetaat, een zeer biologisch beschikbare vorm van vitamine A die zorgt voor maximale absorptie en effectiviteit.


Waarom vitamine A?

Vitamine A is een in vet oplosbare vitamine die een belangrijke rol speelt in verschillende lichaamsfuncties. Het wordt aangetroffen in verschillende voedingsmiddelen, waaronder vlees, zuivelproducten, eieren, evenals bepaalde groenten en fruit.

Vitamine A kan in twee hoofdvormen voorkomen: retinol (van dierlijke oorsprong) en bètacaroteen (van plantaardige oorsprong), dat door het lichaam wordt omgezet in vitamine A. Het draagt bij aan verschillende essentiële gezondheidsfuncties:


Visie: Vitamine A is cruciaal voor de gezondheid van het oog. Het draagt bij aan het behoud van een normaal gezichtsvermogen en ondersteunt het vermogen van het oog om zich aan te passen aan verschillende lichtomstandigheden.


Immuunsysteem: Vitamine A speelt een belangrijke rol in het immuunsysteem. Het ondersteunt de normale werking van het immuunsysteem en kan helpen de weerstand van het lichaam tegen infecties te versterken.


Huid en slijmvliezen: Vitamine A is ook belangrijk om de huid en slijmvliezen gezond te houden. Het draagt bij aan het behoud van een normale huid en slijmvliezen en ondersteunt het celregeneratieproces.


IJzermetabolisme: Vitamine A ondersteunt het normale ijzermetabolisme in het lichaam. Adequate inname van vitamine A kan daarom helpen bij het reguleren van het ijzergehalte in het lichaam en de vorming van rode bloedcellen ondersteunen.


Productspecifieke informatie:

De Robert Franz Vitamine A capsules zijn ontworpen om gemakkelijk door te slikken en goed verdragen te worden.

Ze zijn vrij van kunstmatige kleurstoffen, conserveermiddelen en allergenen, waardoor ze geweldig zijn voor mensen met voedselintoleranties.


Inhoud:

200 vegetarische capsules = 35,49 g Ingrediënten: rijstzetmeel, glansmiddel: hydroxypropylmethylcellulose (omhulsel van de capsule), vitamine A-acetaat.


Aanbevolen dosering:

Als voedingssupplement consumeren volwassenen dagelijks één (1) capsule bij een maaltijd met veel vloeistof

De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden.


Elke capsule bevat: %NRV* Vitamine A 3000μg RE (10.000 IE) 375 *Percentage nutriëntenreferentiewaarden overeenkomstig Verordening (EU) nr. 1169/2011.