• De beste supplementen voor de scherpste prijs!
  • Gratis verzonden vanaf €65,-
  • Vraag voor individueel advies!
  • De beste supplementen voor de scherpste prijs!
  • Gratis verzonden vanaf €65,-
  • Vraag voor individueel advies!

Robert Franz DMSO 99,99% zuiver

€ 16,00
(100 ml = € 16,00)
incl. btw, excl. levering
Op voorraad
Levertijd: 2 dag(en)

Beschrijving

DMSO van Robert Franz: De oplossing voor de pijn


DMSO verlicht de pijn, vermindert de zwelling, ontspant de spieren, verhoogt de bloedtoevoer en remt de groei van bacteriën. DMSO verlicht vrijwel alle acute pijn van verstuikingen, verrekkingen en zelfs gebroken botten. DMSO verbetert het effect van medicatie.


Over DMSO zijn er ongeveer 11.000 studies en ongeveer 40.000 artikelen over de positieve effecten van DMSO.


Het is ongelooflijk dat de farmaceutische industrie dit soort kennis kan onderdrukken! DMSO kan de huid irriteren en gedurende enkele minuten kan het jeuk veroorzaken. In zeldzame gevallen kan DMSO een allergische reactie veroorzaken. Was de huid vervolgens voorzichtig af en gebruik hem niet meer. Na ongeveer 30 minuten begint u het pijnstillende effect te voelen.


Belangrijk

Bij het aanbrengen van DMSO moeten de handen en het huidoppervlak schoon zijn, omdat DMSO een organisch oplosmiddel is en stoffen die zich op het huidoppervlak bevinden via de huid in het lichaam worden geabsorbeerd. Draag geen textiel op de huid totdat alles droog is (ca. 20 minuten)! De onderzoeker noemt dit een taxifunctie. Reinig de handen, laat een schoon wattenstaafje met DMSO weken en strijk licht over het schone, gewassen en droge gebied dat pijn doet tot er een olieachtige film ontstaat. Wacht dan tot het is opgedroogd. Het is het beste om te spuiten. De huid is de eerste 15 minuten gevoeliger dan normaal. Helpt ook bij dieren, open wonden en verkrampte handen.

Organisch oplosmiddel voor vele toepassingen - hoge zuiverheid
Opmerking over DMSO:


In glazen miron verpakking voor maximale bescherming van de DMSO. DMSO kristalliseert bij lage temperaturen onder 18°C. Bij ongeveer 20 - 22°C wordt het weer vloeibaar. Buiten het bereik van kinderen houden!