• De beste supplementen voor de scherpste prijs!
  • Gratis verzonden vanaf €65,-
  • Vraag voor individueel advies!
  • De beste supplementen voor de scherpste prijs!
  • Gratis verzonden vanaf €65,-
  • Vraag voor individueel advies!

Profivorm Regenerflex collageen

Adviesprijs€ 37,50
-21%
€ 29,50
(90 stuk(s) = € 29,50)
incl. btw, excl. levering
Op voorraad
Levertijd: 2 dag(en)

Beschrijving

Productomschrijving

Souplesse en stevigheid, dat zijn de kenmerken van een gezonde huid. Niet alleen bij jonge mensen, ook de ouderwordende huid kan er stralend uitzien. Wel is het dan van belang de huid goed te verzorgen. Dat kan met Proviform RegenerFlex Collageen Compleet; een uitgekiende samenstelling van 2 soorten collageen in combinatie met chondroïtinesulfaat, hyaluronzuur, rode wijnextract, druivenpitextract, zuurvrije vitamine C en goed opneembare zink.

Marine collageen in RegenerFlex is gehydrolyseerd en daardoor ook gedenatureerd collageen. Op deze manier is het in fragmenten “geknipt” zodat het beter opneembaar is. Collageen type 2 is ongedenatureerd maar heeft met type 1 een complementair werkingsmechanisme waardoor een goede opname ontstaat.


Productinformatie

Samenstelling RegenerFlex per 3 capsules:

Collageen Peptide gehydroliseerd (marine) type 1750 mgCollageen (uit kip) type II100 mg Chondroïtine sulfaat160 mgHyaluronzuur100 mgRode Wijnextract100 mgDruivenpitextract100 mgVitamine C80 mgZink bisglycinaat10 mgLeucinepoeder150 mg


Hulpstoffen

rundergelatine capsule, anti-klontermidddel (rijstconcentraat ).

Vrij van

tarwe, gluten, ei, melkproducten, noten, pinda's, schaaldieren, vis, soja, smaakstoffen, kunstmatige kleurstoffen en conserveringsmiddelen.


Dosering

3 capsules per dag tijdens de maaltijd.