• De beste supplementen voor de scherpste prijs!
  • Gratis verzonden vanaf €65,-
  • Vraag voor individueel advies!
  • De beste supplementen voor de scherpste prijs!
  • Gratis verzonden vanaf €65,-
  • Vraag voor individueel advies!

Profivorm Ashwagandha 300 mg Extract

Adviesprijs€ 19,80
-9%
€ 18,00
incl. btw, excl. levering
Op voorraad
Levertijd: 2 dag(en)

Beschrijving

Productomschrijving

  • Werkt ontspannend
  • Draagt bij aan een goede geestelijke balans

KSM-66® is het ashwagandha-extract van Ixoreal, gecreëerd via een proces waarbij 14 jaar onderzoek en ontwikkeling nodig was om zich te ontwikkelen en te verfijnen. KSM-66® is het beste ashwagandha op de wereldmarkt, in die zin dat het tegenwoordig het meest geconcentreerde extract met het volledige spectrum is dat momenteel beschikbaar is. Een "volledig spectrum" is een extract dat de balans van de verschillende bestanddelen behoudt, zoals in het originele kruid, zonder dat het één bestanddeel oververtegenwoordigt. Aangenomen wordt dat de werkzaamheid van het ashwagandha-kruid afgeleid is van een complex mengsel van actieve bestanddelen. Alle bestanddelen moeten in hun natuurlijke verhoudingen aanwezig zijn; daarom is het belangrijk dat een uittreksel een volledig spectrum is. Het produceren van een hoog-concentratie full-spectrum extract is echter technologisch zeer uitdagend. Met "Green Chemistry" verwerking was een wetenschapsteam in staat om holistisch alle wortelessentie te extraheren terwijl het zijn natuurlijke eigenschappen bewaarde.


Het wordt geproduceerd met behulp van een uniek gepatenteerd extractieproces, gebaseerd op "Green Chemistry" -principes, zonder alcohol of enig ander chemisch oplosmiddel te gebruiken.

Het extractieproces van KSM-66® omvat het voorbehandelen van de ashwagandha-wortels met melk. Om deze reden bevat het melkbestanddelen. Een dergelijke voorbehandeling is gelijk aan het proces dat wordt beschreven door traditionele ayurvedische genezers. De voorbehandeling met melk is belangrijk in het extractieproces om te komen tot een geconcentreerd full-spectrum extract.Samenstelling per 2 plantaardige capsules:

Ashwagandha extract (biologische grondstof, KSM-66®) 600 mgbevat 30 mg withanoliden

KSM-66® is een geregistreerd handelsmerk van Ixoreal Biomed Inc.Hulpstoffen

vegetarische pullulan capsule, vulstof (rijstextract) en anti-klontermiddel (rijstconcentraat).


Vrij van

soja, tarwe, gluten, ei, noten, schaaldieren, vis, smaakstoffen, kunstmatige kleurstoffen en conserveringsmiddelen. GMO vrij.


Dosering

2 capsules per dag met warm water innemen. Geschikt voor vegetariërs, niet voor veganisten (bevat melk).