• De beste supplementen voor de scherpste prijs!
  • Gratis verzonden vanaf €65,-
  • Vraag voor individueel advies!
  • De beste supplementen voor de scherpste prijs!
  • Gratis verzonden vanaf €65,-
  • Vraag voor individueel advies!

Profivorm Alfa Liponzuur 300 mg.

Adviesprijs€ 24,95
-16%
€ 20,95
incl. btw, excl. levering
Op voorraad
Levertijd: 2 dag(en)

Beschrijving

Productomschrijving

Alfa Liponzuur werd ontdekt in 1951 en wordt al lang erkend als een co-enzym dat nodig is om suiker af te breken voor energieproductie. Het duurde tot 1988 voordat onderzoekers zich realiseerden dat Alfa Liponzuur zelf geen anti-oxidant is, maar dat het lichaam een ​​deel ervan omzet in dihydroliponzuur, dat antioxiderende eigenschappen bezit. Het lichaam is in staat om wat Alfa Liponzuur te maken, maar in bepaalde omstandigheden kan het lichaam er niet genoeg van aanmaken. Alfa Liponzuur is een zwavelhoudend vetzuur en komt in zeer geringe hoeveelheden voor in voeding, bijvoorbeeld in broccoli en spinazie.  • Alfa Liponzuur 300 mg per capsule
  • 100% natuurlijk hulpstoffen
  • Geschikt voor veganistenPullulan capsules en glazen verpakkingen
Proviform maakt zoveel mogelijk gebruik van pullulan vegetarische capsules. Er zijn tal van voordelen aan het gebruik van deze capsules. Het is een capsule met een uitstekende zuurstofbarrière die 250 keer hoger is dan de vegetarische Hydroxyl Propyl Methyl Cellulose (HPMC) capsules. Hierdoor is natuurlijk rijstconcentraat in plaats van siliciumdioxide en magnesiumstearaat als enige hulpstof voldoende. Het is een volkomen veilige, natuurlijke, glutenvrije en milieuvriendelijke capsule, gemaakt van maïs dat van nature is gefermenteerd tot pullulan, een zetmeelvrije vegetarische capsule. Proviform voedingssupplementen worden verpakt in een donkere, glazen verpakking wat zorgt voor een optimale versheid en bescherming van de ingrediënten tegen oxidatie.Alfa Liponzuur kan de bloedglucosespiegel verlagen. Daarom is extra aandacht nodig bij gebruik van Alfa liponzuur met antidiabetesmedicatie. Een hoge dosering Alfa Liponzuur is af te raden bij mensen bij wie een thiamine-deficiëntie wordt vermoed (bijvoorbeeld alcoholisten). Raadpleeg hiervoor een deskundige.

Bij slikproblemen mag de capsule geopend worden.Productinformatie

Samenstelling per vegicap:
Alfa Liponzuur
(R/S) 300 mg


Hulpstoffen

vegetarische pullulan capsule, vulstof (rijstextract), anti-klontermiddel (rijstconcentraat).


Vrij van

soja, tarwe, noten, vis en schaaldieren, gluten ei, melkproducten, smaakstoffen, kunstmatige kleurstoffen en conserveringsmiddelen.


Dosering

1 capsule per dag bij voorkeur op een nuchtere maag met water innemen of zoals geadviseerd