• De beste supplementen voor de scherpste prijs!
  • Gratis verzonden vanaf €65,-
  • Vraag voor individueel advies!
  • De beste supplementen voor de scherpste prijs!
  • Gratis verzonden vanaf €65,-
  • Vraag voor individueel advies!

doTERRA Frankincense

Adviesprijs€ 107,33
-9%
€ 98,00
incl. btw, excl. levering
Op voorraad
Levertijd: 3 dag(en)

Beschrijving

Frankincense - Boswellia

Frankincense, ook wel Olibanum, is een heilige olie die in het Midden Oosten gebruikt wordt als ingrediënt tijdens heilige inwijdingen. Vroeger werd het tijdens de offerceremonies gebruikt om de communicatie met de Schepper te verbeteren. De beste Frankincense ter wereld groeit vandaag de dag in Somalië vanwaar doTERRA haar ingrediënten voor deze olie betrekt. Het is er erg warm en droog met temperaturen van meer dan 40 graden. De bomen in dit gebied gedijen op kalksteenrijke grond in een intense hitte.

Frankincense is een hars afkomstig van de Frankincense boom. Het aroma van deze hars “tranen” wordt gewaardeerd om zijn veronderstelde genezende eigenschappen en superieure kwaliteiten. Gebruikt voor religieuze rituelen sinds de tijd van de oude Egyptenaren maar ook als ontsmettingsmiddelen en als fixeermiddel in parfums. Ook een perfecte vervanging voor wierook voor degene met gevoelige longen.

Frankincense bevat sesquiterpenen, die het unieke vermogen hebben om door de bloed-hersenbarrière te dringen.

De essentiële oliën van doTERRA zijn zo geconcentreerd en puur dat 1 of 2 druppels voldoende is voor gebruik om de werkzaamheid te ervaren. Dat maakt het gebruik van deze oliën voordeliger dan je denkt!

De oliën van doTERRA zijn CPTG gecertificeerd: Certified Pure Therapeutic Grade®.Werking

• Helpt een gezond immuunsysteem bouwen en behouden

• Versterkt gezondheid op celnivo

• Vermindert de zichtbaarheid van littekens en stretch marks

Frankincense balanceert de volgende lichaamssystemen: emotioneel evenwicht, immuunsysteem, zenuwstelsel, huid. De werking is versterkend en harmoniserend.

De oliën van doTERRA zijn CPTG gecertificeerd: Certified Pure Tested Grade® en 100% puur. Hierdoor heb je per toepassing slechts 1 of 2 druppels nodig.

De meeste etherische oliën van doTERRA hebben vaak tientallen toepassingsmogelijkheden.Toepassingen

Aromatisch
Inwendig
Op de huidIngrediënten

Hars van Boswellia carterii, sacra, papyrifera en frereana

Aromatische omschrijving

Warm, kruidig, schoon

Waarschuwing

Als je zwanger bent, borstvoeding geeft of onder dokters toezicht staat, consulteer je arts voordat je dit product gaat gebruiken.