• De beste supplementen voor de scherpste prijs!
  • Gratis verzonden vanaf €65,-
  • Vraag voor individueel advies!
  • De beste supplementen voor de scherpste prijs!
  • Gratis verzonden vanaf €65,-
  • Vraag voor individueel advies!

BalanZ OPC

€ 22,75
incl. btw, excl. levering
Op voorraad
Levertijd: 2 dag(en)

Beschrijving

OPC, gewonnen uit druivenpitextract, is de krachtigste antioxidant. Het verbetert de bloedsomloop , vermindert ontstekingen, vermindert weefselschade, versterkt de bloedvaten, ontgift het lichaam en vermenigvuldigt de effecten van vitamine C en andere actieve ingrediënten. Het beschermt ook de hersenen en de zenuwen .


OPC is 100% biologisch beschikbaar. Dit betekent dat het eigenlijk voor 100% beschikbaar is voor het lichaam. Dit is mogelijk omdat het volledig wordt geabsorbeerd in het spijsverteringskanaal en wordt doorgegeven aan de bloedvaten. Binnen 45 minuten bereikt de OPC zijn hoogste effect.


OPC heeft de mogelijkheid om veel verschillende vrije radicalen te bestrijden. De reden hiervoor is de gelijktijdige vet- en wateroplosbaarheid. Dit betekent dat het zijn taak als antioxidant in beide fasen effectief vervult alle andere vitaminen zijn ofwel in water ofwel in vet oplosbaar. Dit maakt OPC veelzijdiger dan de individuele vitaminen, die echter een zeer goede ondersteuning zijn voor OPC.
Door zijn goede biologische beschikbaarheid en veelzijdigheid in het lichaam is OPC de beste radicale aaseter die je je lichaam kunt geven.


OPC is in staat om de vaatwanden van de haarvaten te versterken, waar het zich kan hechten aan de eiwitstructuren van het organisme. Dankzij zijn hulp blijven de vaatwanden sterk, zacht en soepel. Zo kunnen de volgende pathologieën worden voorkomen: Oedeem, lymfatische congestie, doorbloedingsstoornissen, aderproblemen en open benen. Tegelijkertijd wordt het collageen versterkt. Dit resulteert in een verstrakking van de huid en voorkomt cellulitis. Binnen 24 uur is de weerstand van de vaatwanden bijna verdubbeld. Dit komt doordat de OPC zich hecht aan de eiwitten collageen en elastine. Dit beschermt de vaten onmiddellijk.