• De beste supplementen voor de scherpste prijs!
  • Gratis verzonden vanaf €65,-
  • Vraag voor individueel advies!
  • De beste supplementen voor de scherpste prijs!
  • Gratis verzonden vanaf €65,-
  • Vraag voor individueel advies!

Over

Bestsuppz voor eerlijke en betaalbare supplementen. Supplementen, wat heb je nodig en welke zijn ook nog eens werkzaam?

Zo veel keus, hier en daar wel eens wat gehoord over vitamine's en mineralen, maar eigenlijk weet je niet precies hoe of wat te gebruiken.

En dat is ook lastig want officieel is het natuurlijk ook gek dat we supplementen nodig zijn. Het is niet natuurlijk. Vaak hoor je ook dat als je gezond en gevarieerd eet, je niet hoeft aan te vullen met supplementen. Helaas,......

In onze hedendaagse voeding zit gewoonweg te weinig.

Door monocultuur, kunstmest en bestrijdingsmiddelen zitten er veel minder voedingsstoffen in onze voeding dan bijvoorbeeld 50 jaar geleden.

En dan hebben we het over verse groenten en fruit, laat staan de overbewerkte voeding die in de supermarkt te vinden is.

Al eens een etiket gelezen? Zoek eens een product met minder dan 5 E nummers. Lastig he?!

Tekort

Door tekorten krijgen we klachten. Vaak kleine niet echt merkbare problemen. Daar zit dan ook de clou. Je merkt het niet meteen en ook zijn we natuurlijk wijs gemaakt dat gebreken met de jaren komen.

Dat is niet altijd waar. Veel klachten worden onder de noemer "welvaartsziekten" geplaatst. Uiteindelijk zijn veel problemen te voorkomen of in ieder geval te verminderen.

Door te zorgen dat je je tekorten aanvult, kan je lichaam veel problemen de baas. Het zelfherstellend vermogen van ons lichaam is erg onderschat.

Mijn verhaal

Door schade en schande wijs. Doordat ikzelf jaren terug lichamelijke klachten kreeg, ben ik me gaan verdiepen in voeding en alles wat daar bij hoort. Zo heb ik door zelfstudie en orthomoleculaire opleiding de kennis vergaard om mijn gezondheid op peil te krijgen.

Hier in Nederland zijn veel supplementen te verkrijgen, maar de uiteindelijke basis kon ik niet vinden.

Te ingewikkeld, vaak commercieel, duur en niet eens van goede kwaliteit.

Zo is het supplementen merk BalanZ ontstaan. Geproduceerd in Duitsland, waar meer kennis over supplementen is te vinden.

Eerlijke ingrediënten zonder onnodige vulstoffen of GMO

Uiteindelijk moet een supplement een aanvulling zijn voor je lichaam en niet een extra belasting.

Weet je dus niet welke supplementen je nodig bent, vraag dan om advies. Want het ene supplement vraagt vaak om het ander.

Ga je zomaar wat nemen zonder te weten hoe het werkt, vererger je soms de situatie. Met de beste bedoeling maar niet het gewenste resultaat!